Buitenkeuken Georgia

Buiten keuken Georgia

Buitenkeuken, handgemaakt voor de ieder type Kamado grill. Voor een optimale zuurstof toevoer is het deel rond de grill aan drie kanten voorzien van gleuven. De twee rechter deuren sluiten het kastje helemaal af, waardoor je een goede opberg plek hebt voor alle accessoires. Het werkblad van de keuken is uitschuifbaar zo ontstaat er een werkblad van 200 cm. Dit meubel is gemaakt om een leven lang mee te gaan. en kan je het hele jaar door gebruiken.

De naam Georgia verwijst naar de geboorte plaats van een van de bekendste Kamado grill die er is, The Big Green Egg, toch is dit meubel daar niet exclusief voor gemaakt. Deze handgemaakte buiten keuken passen we aan voor ieder type Kamado grill. De Kamado is niet zomaar een BBQ waar je even een sateetje uit de super markt op legt, nee de Kamado is een keukeninstrument wat de gerechten een ongeëvenaarde smaak geeft. Een goede Kamado grill is  gemaakt om een leven lang mee te gaan, onze buitenkeuken is dat ook.

Waarom zou je je grill in een meubel plaatsen van een mindere kwaliteit? De duurzame Cartoni buitenkeuken is gemaakt van tropisch hardhout uit Nederland, u leest het goed! uit Nederland het gerecyclede hout dat we gebruiken is als een echte “urban miner” terug gewonnen uit oude voordeuren, hout met minimaal 50 jaar ervaring. Bij de productie hebben we een Co2 reductie van bijna 40% ten opzichte van nieuw hout.

De Buitenkeuken is behandeld  met olie uit de pitten van de Muscat druif, dit beschermt het hout, en is niet giftig, wanneer het in aanraking komt eten.

Het bijgeleverde onderhoudspakket maakt het makkelijk om je meubel jaren lang goed te houden, maar mocht je daar zelf geen tijd of zin in hebben kan je ook een onderhoud contract bij ons afsluiten, dan komen wij 2 x per jaar uw meubel onderhouden.

DIMENSIONS 150 × 75 × 90 cm / 200 x 75 x 90 cm
Categories:
Clients:
Tags:
X