Verantwoorde horeca inrichting

Duurzame hospitality | Je serveert je gasten uitsluitend eerlijke producten als scharrelvlees en seizoensgroente van de lokale boer. Onnodige smaak makers laat je weg en je koestert je ingrediënten. Hoe zorg je ervoor dat het interieur van je hotel en restaurant op een verantwoorde manier aansluit op je bedrijfsvoering / duurzame hospitality. Cartoni ontwerpt interieurs opmaat die voldoen aan alle veiligheid eisen zonder dat er chemicaliën aan te pas komen. Aan de hand van ons meetsysteem bepalen we in 4 stappen een plan van aanpak, of het nu gaat om een kleine bistro op de hoek of een groot hotel voor je internationale gasten. Een gezond interieur geïnspireerd op de natuur.

Het is onze taak om een gezonde leefomgeving te creëren, zonder negatieve gevolgen voor mens en dier. Door verantwoord om te gaan met materialen ontwerpen we voor de toekomst en koesteren we wat ons dierbaar is. We geloven in het behoud van materialen en in recycling, maar recyclen is niet een doel opzicht maar een middel. In de ontwerpfase wordt rekening gehouden met de circulariteit. Op de tekentafel wordt nagedacht over wat we met de materialen kunnen doen. Wanneer ze in hun huidige vorm niet nodig zijn.

Dit vereist veel materiaalkennis, vakmanschap, nieuwsgierigheid en een onophoudelijk onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen. We begrijpen dat u daar helemaal geen tijd voor hebt. Daarom begeleiden we u in dit proces!