Cartoni ontwerpt bouwstenen...

Duurzaam retail interieur | Het interieur van je retail winkel moet zo flexibel en duurzaam zijn dat je het kan aanpassen op de wisselende collectie per seizoen, naadloos aansluiten op de look en feel van je bedrijf zonder dat je telkens nieuwe materialen moet gebruiken. Cartoni ontwerpt bouwstenen voor het interieur van je winkel, met deze bouwstenen kan je bijna alles maken, van kast naar een tafel tot een zithoek en weer terug. Door deze flexibiliteit ontwikkeld het interieur mee met de ontwikkeling van je onderneming zo waarborg je de continuïteit in je vertrouwde uitstraling maar blijft het spannend genoeg om keer op keer binnen te lopen. Een duurzaam interieur dat meegaat met zijn tijd.

Het is onze taak om een gezonde leefomgeving te creëren, zonder negatieve gevolgen voor mens en dier. Door verantwoord om te gaan met materialen ontwerpen we voor de toekomst en koesteren we wat ons dierbaar is. We geloven in het behoud van materialen en in recycling, maar recyclen is niet een doel opzicht maar een middel. In de ontwerpfase wordt rekening gehouden met de circulariteit. Op de tekentafel wordt nagedacht over wat we met de materialen kunnen doen. Wanneer ze in hun huidige vorm niet nodig zijn.

Dit vereist veel materiaalkennis, vakmanschap, nieuwsgierigheid en een onophoudelijk onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen. We begrijpen dat u daar helemaal geen tijd voor hebt. Daarom begeleiden we u in dit proces!