Wij denken met je mee

Duurzaam residential | Thuis is de plek waar je tot rust komt, waar je je veilig voelt en waar je herinneringen verzamelt. Bijzondere momententen die je de rest van je leven koestert. De inrichting van een huis verteld meer over de bewoners dan je in eerste instantie denkt. De materialen, een erfstuk en de objecten die in de loop der jaren zijn verzameld zijn als een vingerafdruk van de bewoners. Om een duurzaam residential eigen te maken gaan we in eerst met de eigenaren in gesprek en bekijken we de locatie. Waarna we aan de hand van ons meetsysteem in 4 overzichtelijke stappen bepalen wat het plan van aanpak gaat worden om van jouw huis jouw thuis te maken.

Het is onze taak om een gezonde leefomgeving te creëren, zonder negatieve gevolgen voor mens en dier. Door verantwoord om te gaan met materialen ontwerpen we voor de toekomst en koesteren we wat ons dierbaar is. We geloven in het behoud van materialen en in recycling, maar recyclen is niet een doel opzicht maar een middel. In de ontwerpfase wordt rekening gehouden met de circulariteit. Op de tekentafel wordt nagedacht over wat we met de materialen kunnen doen. Wanneer ze in hun huidige vorm niet nodig zijn.

Dit vereist veel materiaalkennis, vakmanschap, nieuwsgierigheid en een onophoudelijk onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen. We begrijpen dat u daar helemaal geen tijd voor hebt. Daarom begeleiden we u in dit proces!

Duurzaam residential