We hebben Cartoni opgericht met een verheven doel

Creëer gezonde en duurzame interieurs zonder afbreuk te doen aan de esthetiek. We stellen de huidige status quo van het interieur ter discussie. Wij vinden dat design moet passen, gezond en sympathiek moet zijn en een positieve invloed moet hebben op en passen in een bredere maatschappelijke context. Wij willen klanten helpen om te leren en te begrijpen hoe ze echt gezonde, duurzame en circulaire interieurs kunnen creëren. Zonder ooit een compromis te hoeven sluiten op het gebied van esthetiek. We laten zien wat er mogelijk en beschikbaar is en begeleiden met onze eenvoudige aanpak. We willen helpen om vooruit te komen. “Looks good. Feels better”

Eigenaar en oprichter Marijn Muller gelooft dat het kan. En is op een succesvolle reis om het te bewijzen. “Ik hou ervan om de kansen die ik zie in mijn duurzame ontwerpwereld te laten zien en te delen.
Sinds hij opgroeide begreep Marijn dat hoe functioneel een product ook was, het niet zou standhouden als het aan esthetiek ontbrak. “Ik ben een optimist en volg mijn onderbuikgevoel en heb de neiging om echt te duiken in de details, het potentiële gebruik, het erfgoed en de exacte samenstelling van de materialen. Ik vind het cruciaal dat we open zijn over de oorsprong, de geschiedenis en de samenstelling van de materialen.”
“Maar dat is niet van belang als het niet esthetisch aantrekkelijk is of als ontwerpprofessionals niet weten dat het beschikbaar is of hoe het moet worden toegepast. Ik ben te commercieel om een activist te zijn, maar te idealistisch voor het bedrijfsleven. Met Cartoni ben ik dus op een zakelijke reis om de bron te worden voor en de gids te zijn van esthetische ontwerpmaterialen die modulair en echt duurzaam zijn. En het goede nieuws is dat er geen excuus meer is om het niet te doen, en iedereen is uitgenodigd”.

Bewustwording creëren dat er een duurzaam esthetisch alternatief is. Onze klanten helpen met kennis over de nieuwe mogelijkheden en diensten die beschikbaar zijn met behulp van gezonde componenten en duurzame materialen. Organisaties nieuwsgierig maken naar wat wij voor hen kunnen betekenen. Zichtbaar maken dat het makkelijk is om goede materialen te gebruiken, die er goed uit te zien en je beter laten voelen.  Neem contact met ons op om meer te weten te komen.