We take Biophilic Design one step further.Moet een 'werk' plek anders zijn dan andere ruimtes waar mensen wonen?

Het gebruik van Biophilic Design in uw interieur kan stress verminderen, de creativiteit vergroten en ons welzijn verbeteren. We gaan nog een stap verder met Biophilic Design. Door elke omgeving grondig te bestuderen en advies op maat te geven. Als u geïnteresseerd bent geraakt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het beeld van wat ‘de natuur’ is, is voor iedereen anders. Biofiel design is iets meer dan strategisch geplaatste potplanten. Dit beeld staat echter ver van de werkelijkheid. We zijn niet van plan om een uitgesproken definitie van natuur te formaliseren, maar we kunnen wel uitleggen wat we met ‘natuur’ bedoelen. We kunnen u helpen door context te geven aan uw behoeften en een biofilisch ontwerp toe te passen op uw omgeving.

De relatie tussen individuen en hun omgeving kan een cruciale determinant zijn van hoe zij zich voelen en met anderen omgaan. Het ontwerpen van ruimtes die inspireren, energie geven en de mensen die ze gebruiken ondersteunen is daarom een wereldwijde verplichting. Het verbinden van mensen met de natuur -biofilie- is een opkomend veld dat organisaties kan helpen die uitdaging aan te gaan.

We koesteren wat we liefhebben en gaan daarom om zorgvuldig om met grondstoffen en mensen. We werken op de meest verantwoorde manier samen om een gezondere omgeving te creëren. Kijk altijd naar elk project en elke situatie wat volgens ons de beste toepassing is. In termen van materiaalgebruik en welk doel het moet dienen.

Er zijn vele manieren en evenveel meningen hierover. Cartoni gebruikt vooral de biofiele principes. Er zijn verschillende studies gepubliceerd die de krachtige voordelen voor de mens, zijn prestaties en zijn gezondheid aantonen.

“De relatie tussen de mensheid en de natuur kan één zijn
van respect en liefde in plaats van dominantie… Het resultaat kan zijn…
rijk, bevredigend en blijvend succesvol, maar alleen als beide partners
worden gemodificeerd door hun vereniging om beter aangepast te worden
aan elkaar…Met onze kennis en ons verantwoordelijkheidsgevoel…
kunnen we nieuwe omgevingen creëren die ecologisch verantwoord zijn,
esthetisch bevredigend, economisch lonend”

“René Dubos,”