We think about the possibilities of demountable
design as early as the design phase

Ooit beschouwd als een niche-aanbod, is flexibele kantoorruimte een prominent onderdeel geworden van de vastgoedstrategie├źn van gebouweigenaren en zakelijke gebruikers. Als zodanig vertegenwoordigt het een structurele verschuiving in de kantoorhuur die zal overleven – en misschien wel gedijen – in een economische neergang.
Deze verschuiving komt op een moment dat op aandelen gebaseerde bedrijfsmodellen, zoals Airbnb en Uber, de traditionele industrie├źn hebben ontwricht. Flexibele kantoorruimte is al lange tijd een haalbare oplossing voor freelancers, werknemers op afstand en starters. Nu wint het snel terrein onder grote bedrijven vanwege de flexibiliteit, snelheid en voordelen van uitgestelde kapitaalbetalingen, die niet breed beschikbaar zijn via de traditionele huur.

Hoe handig is het als het meubilair en het interieur van het kantoor net zo flexibel kunnen worden gebruikt als de huur van het pand. Met ons P.A.A.S. model spelen we in op deze groeiende behoefte aan flexibele oplossingen voor (kantoor)inrichting.

Het meubilair is zo ontworpen dat we de grondstoffen kunnen uitwisselen, op deze manier hebben we geen onnodig meubilair in het magazijn, maar zetten we alle grondstoffen alleen daar waar nodig.
Bedrijven zijn beter in staat om hun kapitaal in het bedrijf te investeren dan in activa. Ons P.A.A.S. model zorgt hiervoor, wij passen uw ruimte aan en u betaalt alleen voor het gebruik in plaats van het eigendom. In de tussentijd kunnen we het meubilair upgraden en aanpassen. Wilt u hier meer over weten, laat dan een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

GET IN TOUCH

If you are interested in our P.A.A.S model,
please leave your details here below and
we will get back to you as soon as possible.

Naam (required)

Email (required)

Onderwerp

Bericht